posted on juni 16th 2016 in Uncategorized with 0 Comments /

FOSAC WaveEL bølgekraftverk simulering «Det Grønne Skiftet» kommer nærmere: FOSAC lanserer i dag ny simulatorløsning for Virtual Prototyping, operasjonstrening og konseptforståelse. Verdenslansering av løsning der virkelige høgoppløselige (1m x 1m) 3D marine bunnkart fra NGU (Sunnmørskart) ligger under skuta på testområdet. I «free flight mode» kan vi dykke ned med konferanserommet eller heile styrehuset om vi vil for å ta en titt under trening og forberedelser.

Deltakere ifm Fosnavågkonferansen 2016 kan kikke på løsningene i pausene utover dagen inne på FOSAC.

WaveEL er Waves4Power sitt testanlegg for flytende bølgekraftverk ved Runde.

For video av «real life» installasjonen: https://youtu.be/b9UV7zNpPY0

about the author: Håvard Stave